0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €200,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakken bestellen tegen aantrekkelijke prijzen

Wilt u zakken bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs? Uniek Verpakkingen helpt u graag verder. Met een ruim aanbod van verschillende soorten zakken bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunt u bij ons grote partijen zakken bestellen tegen lage prijzen: ideaal voor een webshop of winkel. Onze medewerkers helpen u graag om de juiste keuze te maken. Betaalt u via iDeal? Dan profiteert u van 3% korting op uw bestelling!

Kies uit verschillende soorten zakken

Met ons brede assortiment aan zakken presenteert u uw producten altijd op een aantrekkelijke manier aan uw doelgroep. Bekijk eerst welke type zak bij uw product past voordat u zakken gaat bestellen. Indien nodig sturen wij u graag een gratis monster toe, zodat u zakken bestelt die ook goed bij uw product passen.

De bovenstaande zakken zijn de meest populaire zakken bij Uniek Verpakkingen. Uiteraard kunt u ook andere zakken bestellen. Staat uw gewenste zak of maat niet weergegeven? Het is ook mogelijk om zakken op maat te bestellen. Dit kan al vanaf 5.000 stuks.

Zakken bestellen op maat

Wilt u zakken op maat bestellen? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers. Kies een logo of unieke boodschap die u erop wilt laten bedrukken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden. Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op om de offerte te presenteren. Onbedrukte zakken op maat leveren wij binnen 2 tot 3 weken bij u op locatie.

Hoe werkt het?

Zakken bestellen op maat is heel eenvoudig. U geeft het gewenste formaat door van de zakken. Vervolgens kiest u het gewenste materiaal en de dikte. De keuze bestaat uit CCP (heldere en sterke folie) en OPP (glashelder en geschikt voor vlakke en lichte producten en LDPE (soepel en sterk).

Daarna kiest u welke klep en header u wilt gebruiken bij uw zakken. Indien van toepassing voegt u het logo van uw bedrijf toe of plaatst u een unieke boodschap op uw zakken. Tot slot geeft u door hoeveel op maat gemaakte zakken u wilt bestellen, waarna wij contact met u opnemen en een passende offerte presenteren.

Makkelijk uw zakken bestellen

Uniek Verpakkingen levert al meer dan 30 jaar zakken en andere verpakkingen aan opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Hema, Intratuin en Action. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste soorten zakken? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste zakken.

Bestelt u vanaf €200 aan verpakkingen? Dan profiteert u van gratis verzending. Betaalt u hierbij ook nog eens via iDeal, dan ontvangt u ook nog eens  3% korting op uw bestelling!