• Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Vanaf €250,- gratis bezorgd, anders € 5,95 bezorgkosten
  • Vragen? Bel gerust 0318 546500
  • Bereikbaar voor vragen en advies

Maatwerk


Bij Uniek Verpakkingen streven we naar het leveren van verpakkingen die perfect aansluiten bij de individuele behoeften van onze klanten. We begrijpen dat standaardoplossingen niet altijd volledig aan de eisen voldoen. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke specificaties en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het creëren van opvallende displays, speciale verpakkingsmaterialen of maatwerk voor productverpakkingen, ons maatwerk is gericht op het optimaliseren van functionaliteit, esthetiek en gebruiksgemak.


Maatwerk voor clipstrips

Voor klanten die streven naar opvallende en efficiënte productpresentaties in hun winkels, bieden wij op maat gemaakte clipstrips. Deze clipstrips worden volledig afgestemd op de specifieke eisen en identiteit van jouw merk. 

Met een breed scala aan materiaalkeuzes, afmetingen, kleurenopties en brandingmogelijkheden maken we clipstrips die niet alleen functioneel zijn, maar ook aansluiten op de visuele uitstraling en branding van je producten. Van concept tot creatie werken we samen met jou om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de productpresentatie versterken en de aandacht van jouw klanten trekken.


Maatwerk voor zakken

Voor wie op zoek is naar aangepaste verpakkingsoplossingen bieden we op maat gemaakte zakken die voldoen aan specifieke eisen. Of het nu gaat om zakken met speciale afmetingen, afdrukken van logo's of ontwerpen die aansluiten bij jouw merkidentiteit, onze op maat gemaakte zakken worden ontworpen en vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. 

Met diverse materiaalopties, sluitingsmethoden en bedrukkingsmogelijkheden, zorgen we voor verpakkingen die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn, zodat ze perfect passen bij jouw behoeften en stijl.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande formulier in en we komen gauw bij je terug!

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *