0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €250,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Plakhaakjes

  Van hoog naar laag sorteren

     

  12 artikel(en)

  Van hoog naar laag sorteren

     

  12 artikel(en)

  Voordelen van plakhaakjes

  Plakhaakjes zijn uitermate geschikt voor het efficiënt inrichten van uw winkel. Met behulp van de plakhaakjes heeft u de mogelijkheid om meer producten per vierkante meter op te hangen. Door de plakhaakjes slim te gebruiken, kunt u uw producten opvallend ophangen in de winkel. Hierdoor bepaalt u zelf wat uw winkelend publiek te zien krijgt! Wij nodigen u dan ook graag uit om de plakhaakjes gratis te proberen voordat u een aankoop doet. Een opsomming van de voordelen van de plakhaakjes:

  • Meer producten per vierkante meter 
  • Product wordt beter gezien
  • Geen dure kopkaarten nodig
  • Goedkoper dan blisterverpakkingen
  • Eenvoudig in het gebruik
  • Uit voorraad leverbaar
  • Easy peel bij normale zelfklevende strook

   

  Plakhaakjes

  Plakhaakjes kopen bij Uniek Verpakkingen

  Bent u op zoek naar handige plakhaakjes? Dan zit u goed bij Uniek Verpakkingen. Wij hanteren groothandelsprijzen in onze verpakkingsshop. Er zijn veel verschillende soorten plakhaakjes te koop bij Uniek Verpakkingen die goed kunnen passen bij uw winkel-inrichting. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u de plakhaakjes snel ontvangt op locatie. 

   

  Soorten plakhaakjes

  Er zijn verschillende soorten plakhaken die u kan gebruiken in uw winkel. Per product is een bepaalde soort plakhaak het beste om te gebruiken: 


  Kleefstrook
  Zelfklevende plakhaken zijn haken die gespoten worden polypropyleen. De kleefstrook zit over de volledige voet van de plakhaak. De kleefstrook wordt in twee verschillende uitvoeringen geleverd, een normale zelfklevende strook met easy peel en een kleefstrook van schuimtape voor een nog grotere hechting.

  Plakhaaktype
  De plakhaken worden uitgevoerd voor enkele- en voor dubbele displaypennen. Ook wordt er onderscheid gemaakt in de diameter van de displaypen. Zo hebben wij zelfklevende plakhaken die geschikt zijn voor pennen met een diameter van 10 mm maar ook voor bijvoorbeeld pennen van textielbuis welke ovaal zijn.

  Ruiters
  Ruiters zijn plakhaken die gespoten worden uit polypropyleen waar een dubbele flap aan gelast is. Mocht u dikkere en zwaardere producten op willen hangen dan is de ruiter hiervoor uitstekend geschikt. Op iedere flap is een permanente zelfklevende strook lijm aangebracht. Door aan iedere zijde van het product een flap te bevestigen heeft u niet alleen een grote kleefkracht maar het product kan dan niet naar voren kantelen.

  Voorwaarden voor het gebruik van plakhaakjes


  Om er zeker van te zijn dat u de juiste zelfklevende plakhaak heeft gekozen voor uw product, moeten deze getest worden onder praktijkomstandigheden. Wij stellen u hiervoor graag monstermateriaal ter beschikking. Het oppervlak dient schoon, droog en vetvrij te zijn om er zeker van te zijn dat de zelfklevende plakhaak zich goed kan hechten op het product. Beste verwerkingstemperatuur is 18°C. Hierna het geheel niet direct ophangen maar enige tijd laten liggen voor een goede hechting.

   

  Verpakking bij de plakhaakjes

  Met een plakhaak ben je goed op weg om producten te promoten. Nu nog de juiste verpakking vinden om vast te zetten met de plakhaakjes. Wij geven u de meest populaire verpakkingen bij de plakhaakjes: