0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €250,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Ophanghaken

Ophanghaken worden gebruikt om producten netjes op te hangen. Uw klant kan rustig zijn of haar keuze maken als uw producten aan de ophanghaken hangen. Onze ophanghaken worden vaak gebruikt voor verschillende soorten kleding: sokken, petten, shawls, mutsen, ondergoed en kousen. Onze insteekhaken gaan in combinatie met kopkaarten.

 

Ophanghaken kopen bij Uniek Verpakkingen

De ophanghaken van Uniek Verpakkingen hebben het voordeel dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. De ophanghaken zijn zeer makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat uw klanten producten makkelijk onder ogen krijgen. Uw producten worden op aantrekkelijke wijze gepresenteerd doordat ze op ooghoogt gehangen worden. Uw producten vallen hierdoor ook nog eens op. 

 

Soorten ophanghaken

Uniek Verpakkingen heeft twee verschillende soorten ophanghaken: 

  1. Insteekhaken
  2. J-haak

 

Bij de insteekhaak gebruikt u een kopkaart. De insteekhaak wordt dan ook vaak gebruikt voor ondergoed, kousen en sokken. U kunt dankzij de insteekhaken verschillende producten achter elkaar hangen en is sterker dan uitgestanst karton. De J-haak wordt gebruikt om shawls, hoofddoeken en mutsen op te hangen. 

 

Uniek Verpakkingen helpt u verder

Verpakkingshop Uniek Verpakkingen verkoopt sinds 1983 gripzakjes, plakhaken, verzendzakken en hersluitbare zakjes. Al 30 jaar lang gebruiken organisaties zoals de Hema, Intratuin, Bart Smit en Action POS materialen en verpakkingen van Uniek Verpakkingen. Heeft u verpakkingen nodig voor uw webshop? Ook hier kunnen wij u mee helpen. Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers , reageren wij snel en adequaat op de wensen van klanten. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor we een snelle levering garanderen! Bestelt u minstens voor €200,- aan verpakkingen? Dan worden de producten gratis geleverd