0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €250,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Kledingzakken met haak kopen

Verkoopt u kleding en heeft u kledingzakken met haak nodig voor in de winkel? Dan bent u bij Uniek Verpakkingen op het juiste adres. Uniek Verpakkingen heeft al meer dan 30 jaar ervaring met verpakkingen. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke aanpak en denken wij graag met u mee in oplossingen. Vanaf €200 is de verzending gratis!

De handige kledingzakken met haak zorgen er voor dat uw kleding opvallend en netjes opgehangen worden. De kledingzakken met haak zorgt voor een nette en verzorgde presentatie voor uw producten.

Kledingzakken met haak voor uw winkel

Kledingzakken met haak kopen heeft meerdere voordelen voor u als verkoper zijnde. Door gebruik te maken van de kledingzakken met haak hangt u makkelijk meerdere producten op een vierkante meter.  Daarnaast heeft u veel tijdwinst tijdens het onderhouden van de vakken in uw winkel als u gebruik maakt van kledingzakken met haak. Daarnaast zijn kledingzakken met haak eenvoudig in gebruik en goedkoper dan blisterverpakkingen. 

Eigenschappen van kledingzakken met haak

De kledingzakken met haak van Uniek Verpakkingen hebben een zeer goede helderheid. Hierdoor ziet de consument genoeg details van uw producten die in de kledingzakken met haak zitten. Het materiaal van de kledingzakken is zeer sterk en zal daarom niet uitscheuren. Daarnaast beschermt het uw producten tegen stof en vuil.

Uitvoeringen van de kledingzakken met haak

Uniek Verpakkingen levert een groot aantal formaten aan kledingzakken met haak. Op aanvraag maken wij zelfs uw eigen formaat of uitvoering. Diverse diktes kledingzakken zijn mogelijk. De kledingzakken met haak worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van textielwaren, bedtextiel, badtextiel, ondergoed, lingerie, overhemden, t-shirts, papierwaren en hobbyartikelen.

Kledingzakken kopen bij Uniek Verpakkingen

Wilt u kledingzakken kopen bij Uniek Verpakkingen? Klik dan hier. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens onze alternatieve verpakkingen:

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.