0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €200,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Foliezakjes kopen bij Uniek Verpakkingen

Foliezakjes kopen doe je bij Uniek Verpakkingen. Al 30 jaar zijn wij actief in de verpakkingsindustrie. Hierdoor weten wij u altijd goed te helpen bij uw vragen over verpakkingen van uw producten. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een webshop? Wij staan u graag te woord over de verpakkingsmogelijkheden. Bekijk snel onze handige foliezakjes, deze worden vaak gekocht door onze klanten!

 

Foliezakjes kopen

Met de handige foliezakjes van Uniek Verpakkingen beschermt u uw producten optimaal tegen vocht, stof en vuil. Onze klanten kopen foliezakjes voornamelijk voor het beschermen van producten en voor een goede presentatie van producten. De foliezakjes zijn zeer geschikt om kleine losse onderdelen in te verpakken. Door de handige sluiting zijn de foliezakjes ook nog eens zeer handig in gebruik voor zowel de consument als voor u!

 

 

Eigenschappen van foliezakjes

De foliezakjes van Uniek Verpakkingen hebben een zeer goede stevigheid. Hierdoor ziet de consument genoeg details van uw producten die in de foliezakjes zitten. Het materiaal van de foliezakjes is zeer sterk en zal daarom niet uitscheuren. Daarnaast beschermt het uw producten tegen stof en vuil.  

 

Uitvoeringen van de foliezakjes

Uniek Verpakkingen heeft verschillende mogelijkheden als het gaat om de foliezakjes. U kunt kiezen uit  de volgende mogelijkheden:

 

Welke mogelijkheid u ook kiest, u heeft altijd zelf de keuze over het aantal foliezakjes en het formaat van de foliezakjes. Wilt u meer advies over welke foliezakjes voor u geschikt zijn? Neem dan contact met ons op.

 

Foliezakjes van Uniek Verpakkingen

Wilt u foliezakjes kopen bij Uniek Verpakkingen? Klik dan hier. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens onze alternatieve verpakkingen:

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.