0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €250,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Clipstrip

Clipstrip tesco

Om uw producten te promoten hebben wij clipstrips. Een clipstrip is zoals het woord al zegt een strip waar producten aan gehangen kunnen worden. De strip heeft als voordeel dat deze op iedere willekeurige plaats in de winkel neergehangen kan worden. Dus juist op die plaatsen waar de klant het ziet. Denk hierbij aan plaatsen bij de kassa, op de zijkant van een kopstelling, aan een display etc. Ideaal als uw product een extra steuntje in de rug nodig heeft of voor producten die alleen in een bepaalde periode verkocht worden, bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas, Pasen, Kerst of andere feestdagen en seizoenen.


Hangstrips uit voorraad te leveren.

Clipstrips, Hangstrips

De hangstrips zijn leverbaar met verschillende aantallen clips en in verschillende lengtes. Ook kunnen wij strips op maat voor u ontwerpen en produceren. Ook het bedrukken van clipstrips behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Er zijn hangstrips voorzien van een kop/label gedeelte welke u zelf kunt voorzien van een sticker en er zijn hangstrips die voorzien zijn van "halve maantjes" waartussen u een kaart kunt klemmen. U kunt de strips ophangen met een s-haak of zuignap met haak of kleefpad.

De gevulde hangstrips kunnen ook met vertegenwoordigers en rackjobbers worden meegegeven. Zij kunnen dan zorgen voor een goede locatie in de winkel. Doormiddel van de haakjes zijn de strips zo op te hangen.

Alternatieve benaming voor clipstrip

  • Hangstrip
  • Schapstrip
  • Clipstrip tesco
  • Retailstrip

 

Andere verpakkingen dan de clipstrip & tesco

Door een breed assortiment mag Uniek Verpakkingen zichzelf oprecht dé verpakkingsshop noemen!