0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €200,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Blokbodemzakjes kopen bij Uniek Verpakkingen

Bent u op zoek naar handige blokbodemzakjes? Bij Uniek Verpakkingen zit u goed! Onze blokbodemzakjes zijn van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Uniek Verpakkingen heeft al meer dan 30 jaar ervaring met verpakkingen. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke aanpak en denken wij graag met u mee in oplossingen. Vanaf €200 is de verzending gratis!

Voordelen van blokbodemzakjes

Onze blokbodemzakjes hebben een hoge kwaliteit. De blokbodemzakjes zijn dan ook zeer sterk en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Daarnaast zijn de blokbodemzakjes bestand tegen waterdamp en invloeden van buitenaf. Uw inhoud is goed beschermd in de blokbodemzakjes van Uniek Verpakkingen. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste blokbodemzakjes. 

Soorten blokbodemzakjes

Uniek Verpakkingen heeft verschillende soorten blokbodemzakjes in het assortiment. Zo kunt u kiezen tussen onze doypack, transparante blokbodemzakjes en papieren blokbodemzakjes. Bekijk onze producten en laat u verrassen door onze prijzen!