0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €250,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Verpakkingstape

  Van hoog naar laag sorteren

     

  7 artikel(en)

  Van hoog naar laag sorteren

     

  7 artikel(en)

  Verpakkingstape is de juiste oplossing als het om het dichtplakken van uw dozen gaat. In ons assortiment hebben wij onder andere acryl verpakkingstape. Het voordeel van deze acryl verpakkingstape is dat het een verpakkingstape is zonder de kwaaltjes van een PVC verpakkingstape. Acryl verpakkingtape is ongevoelig voor temperatuurwisseling en mooi stil bij het afrollen. Tevens zijn deze acryl tapes UV-bestendig, waardoor uw product ‘glashelder’ verpakt blijft en er voor lange tijd ‘jong’ uit blijft zien. Acryl heeft echter nog een voordeel: acryl tapes zijn beter voor het milieu dan PVC tapes, dit komt mede doordat de drager P.P. bij verbranding geen schadelijke stoffen afgeeft aan het milieu.

  Acryl verpakkingstape


  Onze ‘instaprol’ Acryl Standaard verpakkingstape is geschikt voor het normale dozensluit- en verpakkingswerk. Onze Acryl Standaard Tape heeft uiteraard alle bovengenoemde voordelen.
  verpakkingstape
  Naast deze Acryl Standaard tape kent Uniek Verpakkingen ook nog een Acryl Power tape. Deze tape heeft dezelfde eigenschappen als de standaard tape maar door een extra toevoeging en een zwaardere lijmlaag kan deze tape ingezet worden wanneer de standaard tape het laat afweten.

   

  New Generation verpakkingstape


  Voor het allerzwaarste werk heeft Uniek Verpakkingen voor u de New Generation verpakkingstape. De kleefhechtheid van de New Generation tape is maar liefst 45% hoger dan de standaard acryl tapes die op de markt worden aangeboden. De New Generation Tape is dan ook geschikt voor het zwaarste en lastigste werk. Zoals het dichtplakken van recycling dozen. Deze dozen zijn goed voor het milieu en voor uw portemonnee, het is alleen erg jammer dat divers verpakkingstape op recycling karton makkelijk loslaten. Maar onze New Generation Tape zit en blijft zitten op de dozen, zelfs op dozen met hoge klepspanning.

   

  Verpakkingstape bij Uniek Verpakkingen


  Uniek Verpakkingen houdt nauwlettend de laatste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van verpakkingstape in het oog. Vandaar dat Uniek Verpakkingen verschillende soorten tapes heeft ontwikkeld die goede eigenschappen combineren met een perfecte sluiting.

  Hierdoor hebben de tapes o.a.:

  • een milieuvriendelijk karakter
  • een hoogwaardige kwaliteit
  • een aantrekkelijke prijsstelling
  • betere sluit-, hecht- en verwerkingscapaciteiten
  • geen breuk-, scheurings- of loslatingseffecten

   

  Bovendien wordt verpakkingstape in allerlei kleuren uitgevoerd, met of zonder bedrukking.

  Andere verpakkingen dan verpakkingstape

  Door een breed assortiment mag Uniek Verpakkingen zichzelf oprecht dé verpakkingsshop noemen!