0318-546 500CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €250,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Welkom bij dé Verpakkingsshop

Bent u op zoek naar geschikte verpakkingen voor producten uit uw webshop? Dan heten wij u graag welkom bij Uniek Verpakkingen. Onze verpakkingsshop is uitermate geschikt voor representatieve en functionele verpakkingen. Al meer dan 30 jaar is Uniek Verpakkingen actief in de verpakkingsmarkt. Hierdoor hebben wij de nodige kennis en ervaring om u verder te helpen.

Over onze verpakkingsshop

Dankzij onze expertise zijn we al 35 jaar actief in de verpakkingsindustrie. Wij helpen u dan ook graag verder met het verpakken van uw producten. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste verpakkingen in onze verpakkingsshop!

Uniek Verpakkingen heeft veel verschillende soorten verpakkingen in de verpakkingsshop. Wij hebben zowel verpakkingen voor fysieke winkels als webshops. Wij laten u graag zien welke producten uit de verpakkingsshop populair zijn bij de soorten winkels.

Verpakkingen voor webshops

Uniek Verpakkingen helpt webshops graag verder met geschikte verpakkingen voor de consument. Een goede verpakking zorgt er immers voor dat uw producten in de juiste staat aankomen bij uw klant. Wij hebben de volgende mogelijkheden in onze verpakkingsshop voor uw webshop:

Bij welke mogelijkheid u ook kiest, u heeft altijd zelf de keuze over het aantal zakjes uit de verpakkingsshop  en het formaat van de zakjes. Wilt u meer advies over welke zakjes voor u geschikt zijn? Neem dan contact contact met ons op.

 

Verpakkingen voor de winkels

Bent u eigenaar van een winkel en bent u op zoek naar kwalitatief goede verpakkingen voor een acceptabele prijs? Dan zit u goed bij Uniek Verpakkingen. Wij hebben verpakkingen in onze verpakkingsshop die ervoor zorgen dat uw producten netjes en professioneel gepresenteerd worden aan uw doelgroep. Wij hebben meerdere soorten verpakkingen die geschikt zijn voor in de winkel. Met de verpakkingen uit onze verpakkingsshop bespaart u vaak ruimte en richt u de winkel efficiënter in. Schoonmaken van uw producten hoeft niet meer, onze verpakkingen zorgen er voor dat uw producten schoon en beschermd blijven. Neem een kijkje in onze verpakkingsshop en laat u verrassen door onze prijzen:

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op.

Meest verkocht in de verpakkingsshop

Alle verpakkingen van Uniek Verpakkingen zijn handig in gebruik. Daarnaast beschermen de verpakkingen uw producten tegen vuil, stof en water. De producten uit onze verpakkingsshop zijn dan ook razend populair. De meeste verkochte verpakkingen uit onze verpakkingsshop zijn:

  • Kartonnen dozen
  • Gripzakjes
  • Ophanghaken
  • Paklijstenveloppen
  • Polybag