0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vanaf €200,-

GRATIS VERZENDING!

Bestel online

betaal met iDeal

& ontvang 3% korting

Product was successfully added to your shopping cart.

Biologisch afbreekbare zakken van Uniek Verpakkingen

Waarom biologisch afbreekbare zakken?

Wilt u werken aan uw MVO beleid met biologisch afbreekbare zakken? Uniek Verpakkingen weet dat biologisch afbreekbare zakken uiteindelijk noodzaak wordt in de verpakkingsindustrie. De huidige grondstoffen voor zakken zijn niet oneindig.  Het is aan u als inkoper, gebruiker manager of eigenaar om voortijdig in te spelen op dit gegeven. Biologisch afbreekbare zakken zorgen voor een toekomstbestendige verpakkingsindustrie en u gebruikt het als verkoopargument! 

Biologisch afbreekbare zakken: voor wie is het bestemd?

Biologisch afbreekbare zakken zijn geschikt voor meerdere branches:

  • - Kleding en textiel
  • - Speelgoed
  • - Elektronica
  • - Bouwmarkten /  DHZ
  • - Tuincentra
  • - Levensmiddelen

 

Biologisch afbreekbare zakken dragen bij aan uw MVO doelstellingen.  Een bijdrage aan People, Planet en Profit zien wij steeds vaker terugkomen bij opdrachtgevers. Met biologisch afbreekbare zakken willen wij u helpen om MVO-doelstellingen te realiseren. Het gebruik van biologisch afbreekbare zakken voor producten dragen bij aan een groene wereld. 

Waarom biologisch afbreekbare zakken?

Uniek Verpakkingen snapt dat verpakkingen noodzakelijk zijn en dienen om het product te beschermen. U wilt liever niet teveel investeren in de verpakking, maar meer in uw product zelf. Ondernemingen besparen dan ook vaak zoveel mogelijk kosten op verpakkingen. Deze goedkopere verpakkingen zijn vaak lager in prijs en gemaakt van aardolie.

Deze aardolie raakt ooit op. Biologisch afbreekbare zakken zijn bijvoorbeeld gemaakt van rietsuiker folie en kunnen worden hernieuwd. De biologisch afbreekbare zakken bestaan voor meer dan 80% uit hernieuwbare grondstoffen en zijn recyclebaar via het reguliere inzamelsysteem. Met biologisch afbreekbare zakken weet u dat uw bijdrage aan vervuiling gereduceerd wordt.

De biologisch afbreekbare zakken blijven van dezelfde kwaliteit als PE kwaliteit. De biologisch afbreekbare zakken zijn vrijwel identiek aan de zakken die zijn gemaakt op basis van aardolie. De biologisch afbreekbare zakken kunnen zo mee in uw productieproces. Er verandert voor het inpakken verder niets.

Wat vindt uw doelgroep van biologisch afbreekbare zakken?

Maakt u gebruik van biologisch afbreekbare zakken? Consumenten zijn zich steeds meer bewust van milieuvriendelijke oplossingen en zijn op zoek naar bedrijven die hier actief aan bijdragen. Het gebruik van biologisch afbreekbare zakken is niet alleen goed voor het milieu, maar u gebruikt het ook als verkoopargument richting uw doelgroep.  Dát is bijdragen aan People, Planet en Profit! 

Biologisch afbreekbare zakken van Uniek Verpakkingen

Uniek Verpakkingen is de specialist voor uw verpakkingen. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie voorzien wij opdrachtgevers van advies op maat en een uitstekende service.  Dit doen wij tegen concurrerende prijzen en aantrekkelijke voorwaarden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van biologisch afbreekbare zakken bij Uniek Verpakkingen?